Az oldalon az Ena nevet használom. Ezt a honlapot azért hoztam létre, hogy feltegyem a történeteimet, ugyanis nagyon szeretek írni, rengeteg saját és fanfiction történet is vár arra, hogy befejezzem. Vagy elkezdjem. Vagy rendszerezzem. Mindenesetre a Zivatar és napfénynél elértem már némi sikert, merthogy az készen van! Haladok. Most pedig kettőt írok párhuzamosan, egy sajátot és egy fanfictiont. Más fanfiction is fel fog majd kerülni az oldalra a Zivatar és napfényen kívül, a jelenlegi terv szerint elsősorban animések és fantasy filmekkel kapcsolatosak. Régebben is hoztam létre honlapokat az ilyen történeteimnek, ezekből egy van még meg, a harrypotter-raven.mlap.hu: itt régebbi, ugyanazokkal az általam kitalált karaktereknek a főszereplésével íródott rövidebb Harry Potter fanfictionöket olvashatsz. Ez volt tulajdonképpen a Zivatar és napfény előző verziója. Az oldalt már nem szerkesztem.

Az írás mellett nagyon szeretek rajzolni, de a rajzaim elég lassan készülnek el, mert ez és az írás is elég sok időt vesz igénybe, és mindig az utóbbival kezdek. Gyakrabban szoktam kézzel rajzolni, nemrég kezdtem többet kísérletezgetni a számítógépes módszerrel, és hát… valamilyen csak lesz. 😀 

Ha az oldal bármelyik részével kapcsolatban van észrevételed, írj ide bátran: uzenet@enavilaga.hu. Ugyanide írhatsz véleményt is, pozitívat és negatívat egyaránt, akármivel kapcsolatban az oldalon, nagyon örülnék neki, de főleg a Zivatar és napfényről való visszajelzésnek 🙂 Előre is megköszönöm, és remélem, örömed leled az oldalban.