Az oldalon az Ena nevet használom. Ezt a honlapot azért hoztam létre, hogy feltegyem a történeteimet, ugyanis nagyon szeretek írni, rengeteg saját és fanfiction történet is vár arra, hogy befejezzem. Vagy elkezdjem. Vagy rendszerezzem. Most éppen hármat írok párhuzamosan, kettő sajátot és a Zivatar és napfényt, amit elolvashatsz az oldalon. Miután ezt befejeztem, más fanfictionöket is fel szeretnék majd tenni, a jelenlegi terv szerint elsősorban animéseket és fantasy filmekkel kapcsolatosakat. Régebben is hoztam létre honlapokat a fanfictionjeimnek, ezekből egy van még meg, a harrypotter-raven.mlap.hu: itt régebbi, ugyanazokkal az általam kitalált karaktereknek a főszereplésével íródott rövidebb Harry Potter fanfictionöket olvashatsz. Ez volt tulajdonképpen a Zivatar és napfény előző verziója. Az oldalt már nem szerkesztem.

Az írás mellett nagyon szeretek rajzolni, de a rajzaim elég lassan készülnek el, mert ez és az írás is elég sok időt vesz igénybe, és mindig az utóbbival kezdek. A rajzra meg már így nem sokszor jut idő, úgyhogy szerintem a “Rajz” menüpontban nem lesz heti frissítés, talán csak kéthavi. De remélem, hogy ezeknek a képeknek a hatására másnak is megjön a kedve, hogy alkosson, mert velem is mindig így van, ha egy nagyon szép rajzot látok (ahogy egy nagyon jó történettől is megjön a kedvem az írásra 🙂 ), akár kézzel, akár számítógéppel készítettet. Én gyakrabban szoktam kézzel rajzolni, de régebben RPC-ket csináltam (ezek is majd felkerülnek az oldalra), és tervezem, hogy kísérletezek egy kézzel rajzolt kép számítógépes átrajzolásával, úgyhogy lassan, de biztosan oda is eljutok majd 😀

Ha az oldal bármelyik részével kapcsolatban van észrevételed, írj ide bátran: uzenet@enavilaga.hu. Ugyanide írhatsz véleményt is, pozitívat és negatívat egyaránt, akármivel kapcsolatban az oldalon, nagyon örülnék neki, de főleg a Zivatar és napfényről való visszajelzésnek 🙂 Előre is megköszönöm, és remélem, örömed leled az oldalban.